torstai 11. huhtikuuta 2019

Ihania suklaakeksejä!

Ollessani ystävän luona yökylässä hän hemmotteli mua mm. suussasulavilla suklaakekseillä, jotka jätettiin keskeltä hiukan pehmeiksi. Resepti jäi kuitenkin saamatta, joten etsin netistä sellaisen. Nyt uunissa jo toinen satsi. Nää on tosi hyviä!

On muutenkin ihana päästä toisten ruokapatojen äärelle. Inspiroidun ehkä eniten juuri ystävien tarjoamasta ruoasta ja monesti kokeilen samoja sitten kotona. Usein niistä voi tulla uusia suosikkejakin ja vähintään virkistävää vaihtelua oman ruokarepertuaarini keskelle.

Välillä unohdan, että voisin tehdä ihan mitä tahansa ruokia arkeamme ilostuttamaan. Helposti tulee tehtyä aina niitä samoja, koska onhan ne helppoja ja niihin osaa ostaa ainekset kaupasta suurempia miettimättä. Ystävän tehdessä jotain uudenlaista ja huippuhyvää tajuan yhtäkkiä, että minäkin voisin.

Oon ollut kotona lasten kanssa niin monta vuotta, että ei ole ihmekään, että jotkut samat ruoat alkaa tulla jo korvista ulos. Toki vaihteluakin on harrastettu ja uusia ohjeita yritetty ottaa käyttöön. Tämäkin on yksi asia, joka muuttuu syksyllä kun palaan töihin. Koska koko perheemme syö sitten töissä ja päiväkodissa, ruoanlaittoa on selvästi vähemmän. Hassua.

Nyt uuni piippaa, pitää ottaa keksit pois. Varhaiskaalikeittokin kiehuu täyttä höyryä ja taitaa olla valmista. Löysin jääkaapin perukoilta kaalin, joka piti ehdottomasti jo käyttää pois. Nam nam!

Tein muuten tällä kertaa pienempiä keksejä ja sain aikaiseksi 26 kpl. Ohjeen mukaan kun tekee niin saa sellaisia tosi isoja. Nekin toimii 💗 mutta halusin kokeilla nyt itse näitä sirompia, tulevia kesäjuhliakin ajatellen. Tästä linkistä pääset Suklaapossun ohjeeseen: https://kotiliesi.fi/suklaapossu/sitkeat-isot-suklaahippukeksi/.

Makoisaa loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti