keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Remppaa

Meillä on ollut putkiremontti koko kesän. On kuitenkin pystytty asumaan tässä kotona. Nyt remontissa sattuneen virheen takia meiltä meni myös nettiyhteydet. Niinpä kirjoitan tätäkin puhelimella.

Toisaalta nettiyhteyden menettäminen vieroittaa meidän koko perheen sopivasti Netflixistä ennen syysarjen alkua. Varasin kirjastosta kirjoja ja olisi ihana tottua lukemaan niitä telkkarin tuijottamisen sijaan. Ihan hyvä alku kyllä tässä siihen.

Oon ollut kohta kaksi viikkoa töissä kesäloman jälkeen. On ollut kivaa ja uutta toimistotöissä, uusien vastuiden parissa. Jälleen kerran oon huomannut, että osaan vaikka mitä, kunhan vaan saan rauhassa tutustua asiaan. Mahtavaa!

Kävin hiljattain mökillä pariinkin otteeseen ystävien kanssa ja itsekseen. Lakkasuolla, mustikkametsässä, rantasaunassa, uimassa. Ihania kesäjuttuja. Eilen löysin vattuja ja kipitin poimimaan ne äkkiä talteen. Sadekaan ei haitannut.

Tänään vietiin Satulinnun vaatteita kirppikselle. Puolentoista viikon napakka rutistus: halvat hinnat ja paljon tavaraa myyntiin. Jes.

Viikonloppuna on miehen vuoro lähteä mökille. Minä mietin, että lasten kanssa olisi mahtava nähdä kavereita ja olla vaan.

3 kommenttia:

  1. Onpas ikävä lukea, että remontissa on sattunut tuollainen virhe. Enpä ole ajatellutkaan, että putkiremontin yhteydessä voisi tulla ongelmia nettiyhteyden kanssa. Meillä kävi juuri tarkastaja viemärikameran kanssa ja kohta nähdään kuinka pian meillä ryhdytään remonttipuuhiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti teidän remontti menee hyvin! Ite ajattelen nykyään, että remontin yhteydessä voi tulla vastaan oikeastaan ihan mitä vaan. Monesti ainakin aikataulu tuntuu venyvän, tai sit meillä on vain ollut huono tuuri ja niin isoja remppoja. Remonttimiehet siis katkaisivat vahingossa nettipiuhan meidän viimeisen rempan yhteydessä. Piuhaa ei ollut kai merkitty joihinkin piirustuksiin ja jotenkin osuivat sit siihen, tai jotain.

      Poista
  2. Remontit on kyllä aina sellaisia että niissä sattuu ja tapahtuu. Tyttärelläkin on alkamassa putkiremontti ja tulivat meille nyt evakkoon tänne Nokialle. Itse vietämme paljon aikaa mökillä, joten tilaa onneksi riittää pitempäänkin vierailuun.

    VastaaPoista