sunnuntai 23. kesäkuuta 2019

Tasapainoa kesäsuunnitelmiin

Ah, helpottaa. Meinasi iskeä ihan kesälomastressi. Huoli siitä, että mitä kivaa sitä tekis, jotta kesästä jäisi jotain muutakin käteen kuin pelkkää kotoilua. Vaikka sekin toki ihanaa!

Kun mielessä häivähtää sopiva määrä kateutta ystävien reissuista ja suunnitelmista, saa omaankin toimintaan vauhtia. Ei kun vaan suunnittelemaan ja toteuttamaan, jos jotain haluaa! Siinä mielessä kateuskin voi olla joskus hyödyllinen tunne. Se on merkki siitä, että ei ole omaan elämäänsä juuri nyt täysin tyytyväinen. Se on viesti, että alapa toimia, nainen!

Sain vihdoin varattua itelleni heinäkuisen reissun Helsinkiin sekä sovittua miehen kanssa ajankohdan hänen mökkireissulleen. Yhtenä päivänä poiketaan myös Tampereella aikuisseurassa ja toisena päivänä nähdään isolla lapsiperheporukalla täällä Keski-Suomessa. Jalkahoitoon pääsen ensi viikolla ja kampaaja-ajan varaan heinäkuulle. Lapset on myös menossa yökylään mummulaan tässä joku päivä, että saadaan miehen kanssa yhteistä aikaa.

Perheen kanssa on tulossa mm. rauhallista mökkeilyä mummulassa sekä liikennepuistokruisailuja kotipuolessa. Kesällä leikkipuistotkin on houkuttelevia ajankäyttöpaikkoja. Esimerkiksi Mäki-Matista voi ostaa lounaskeittoa ja viihtyä pidempäänkin. Voi olla, että juuri ennen töiden alkua piipahdetaan vielä jossain minireissussa, kylpylässä tai mökillä. Ja jos ei pidemmälle niin sitten ainakin Tarhalehdon eläinpihalla käymään tai serkkujen luo leikkimään. Tavallista mukavaa.

Nyt alkaa tuntua siltä, että kesässä on kaikkea kivaa. Ratkaisevaa oli omien menojen suunnittelu perhejuttujen rinnalle. Sitä kuuluisaa tasapainoa. 💛



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti