perjantai 21. kesäkuuta 2019

Synttäreitä ja työajatuksia

Viisivuotiaan synttäritouhotukset vihdoin takana! Lapsi oli odottanut juhliaan varmaan joulusta saakka. Ei siis ihme, että hän on ollut jännittynyt viime aikoina. Kun samaan aikaan vielä ajoittui kesäloma, pitkäaikaisen kerhon loppuminen sekä uuteen päiväkotiin tutustuminen, on ilmassa ollut kiukuttelua ja hermoilua.


Kivat juhlat silti oli! Rentoa ja kotoisaa. Nyt kesä jatkuu tavallisten kesäpuuhien parissa. Leikkipuistoja, ystäviä, mökkiretkiä mummulaan.

Omat työt pyörii mielessä. Ei niistä pääse irti, vaikka yritys on kova. Tunteet menee laidasta laitaan. Mietityttää, jännittää, kiehtoo, pelottaa, ilostuttaa, kiinnostaa. Kesä tuntuu superlyhyeltä tänä vuonna. Yleensä on lomailtu vasta elokuussa, mutta tällä kertaa silloin alkaa jo arki. Pieni stressi on siitä, valuuko kesäfiilis sormien välistä. Aiemmat viisi vuotta oon saanu viettää kesät vapaasti lasten kanssa. Kotiäitinä elää jotenkin niin kuplassa, erillisenä työmaailmasta. Jatkossa kesälomat on mitä on. Mutta töihinpaluu on silti kivaa ja tärkeää meidän perheelle. Aloitus vaan jännittää.

Mulle tärkeintä tänä kesänä on olla vain perheen kanssa. Viettää rauhallisia ja onnellisia hetkiä yhdessä, halailla ja pussailla pitkin päivää sekä nauttia aamuista, jolloin ei tarvitse lähteä minnekään. Tärkeää on myös oma aika, jolla on mahdollisuus ajatella pää selkeäksi ristiriitaisista tunteista, kulkea luonnossa ja itselle tärkeissä paikoissa sekä pysähtyä hetkeen. Elämä muuttuu, mutta juuri siihen suuntaan kuin on hyvä. Vaikka se ei aina tunnukaan helpolta. Kolmantena erityisen tärkeänä asiana on ketogeeniseen ruokavalioon tutustuminen. Kirjoitan siitä eri postauksessa.

Nyt lähdetään juhannuksen viettoon appiukon mökille. Viemisiksi tein Pikkusiskon sipulipiirakan Kinuskikissan ohjeella. Reseptiin pääset painamalla tästä. Tää on ihan selkeästi mun lempparipiirakka. Toimii aina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti