tiistai 27. helmikuuta 2018

Uusia tauluja ja sisustusta

Muutettiin tähän yli vuosi sitten ja on sisustettu vähitellen. Viime aikoina olen kuitenkin alkanut kaivata valmiimpaa ja siksi tarttunut toimeen aktiivisemmin. Arkisin en jaksa juurikaan, kun iltaisin olen usein ihan poikki ja päivisin, noh, tiedätte varmaan: on muutakin.

Ei olla raaskittu rei'ittää uusia seiniä kovin heppoisin perustein, mutta toki tauluja haluan laittaa. Tahdon kuitenkin miettiä tarkkaan, mihin, mitä ja miten. Nyt ystävältä opin, että Command-taulukiinnikkeillä saa taulut seinälle ilman poraamista! Mikä huippujuttu! Ostin niitä heti. Tilasin myös uusia julisteita ja kehyksiä netistä. Ihana saada väriä näille valkoisille seinille!

Uusi taulu etsii lopullista paikkaansa

Yksi tuttu oli kehystänyt kaunista Marimekon lahjapaperia ja se näytti todella hienolta. Ostinkin Ukkosen huoneeseen värikästä autopaperia, jonka aion kehystää jollain isolla kehyksellä.

On kyläilty tässä lähiaikoina kahdessakin meille uudessa paikassa ja inspiroiduin noista kodeista. Niissä oli raikkaita värejä, runsaasti tauluja seinillä sekä käytännöllisiä pieniä arkiniksejä. Olen itse ollut vähän tuuliajolla sisustamisessa ja koti on pitkään ollut turhankin valkoinen. Olen kuitenkin ylpeä siitä, että olen oppinut harkitsevaisemmaksi enkä halua tehdä hätäisiä ostopäätöksiä.

Tykkään siis todella paljon vaaleasta ja rauhallisen sävyisestä kodistamme. Tahdon kuitenkin myös iloisen, huumorintajuisen ja meidän itsemme näköisen kodin. Haluan kauniita värejä ja muotoja. Tavoitteenani on, että jokainen tavaramme on meille mieluisa: en halua kerryttää turhaa roinaa kaappeihin. Haluan että jokaisella tavaralla on oma paikkansa.

Ennen kaikkea haluan sisustaa kodin sellaiseksi, jossa koko perheen on hyvä olla. Koti, jossa voidaan levätä, rauhoittua, keskittyä, virkistäytyä, olla yhdessä, leikkiä ja nauraa. Jossa on kaunista katseltavaa ja mukavaa tekemistä. Ja jokaisen perheenjäsenen tärkeille tavaroille riittävästi tilaa. Minusta on hauskaa, että mieskin  on innostunut myymään tarpeettomia minifiguurejaan. Uusiakin sitten kannetaan kaupasta kasapäin, mutta pääasia ettei kokonaismäärä ainakaan kasva.

Ihanaa kun tulee kevät! Kiinnittelen uusia tauluja ja ostan piristäviä, värikkäitä tulppaaneja. Kirppislaatikkokin täyttyy taas vaikka juuri viikko sitten lopetettiin edellinen kirppisrupeama.


Valkoinen Aalto-maljakko on ihan mun suosikki!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti