lauantai 24. helmikuuta 2018

Valoisampaa viikonloppua

Heippa! Täällä Ukkonen sairastaa vielä varsin räkäisenä, mutta oma katse on jo kirkkaampi. Satulintu pääsi eilen vihdoin ulos, kun mummu kävi ulkoiluttamassa ja leikittämässä häntä miehen ollessa reissussa ja minun hoitaessa kipeää poikaa sisällä. Illalla lapset olivat sitten ihan väsyneitä ja nukahtivat samantien. Edes isin kertomia dinosaurus-iltasatuja ei tällä kertaa kaivattu.

Tänään Satulintu on ollut mummulassa. Hurraa! Se on ollut varmaan meille kaikille mukavaa. Tyttö iloitsi riemuissaan, kun kuuli aamulla, että Ukkonen ei tule mukaan vaan pääsee mummulaan yksin. Hahhah! Me on poikasen kanssa otettu iisisti. Laiteltu vähän lisää kortteja lastenhuoneiden seinille, viikattu pyykkiä ja luettu naistenlehtiä. Nopeasti käytiin lähikaupasta hakemassa maitoa, iKaffea sekä tulppaaneja mummulle kiitokseksi.

Harmittaa tietysti, että en ole päässyt juurikaan tuonne ulos auringosta nauttimaan. Upeita kelejä on nyt ollut vihdoinkin! Mutta silti aurinkoiset ilmat on virkistäneet ikkunankin läpi katseltuna ja kevät lähestyy! <3 Olen vihdoin ottanut ikkunasta tähden pois ja suunnittelen vaihtavani yläkerran aulaan keväisemmän verhon lähiaikoina.

En meinannut saada eilen unta, kun mies ei ollut kotona. Minulle käy usein niin. Yksikseni alan miettiä jokaista rapinaa ja kolahdusta ja koti tuntuu tyhjältä. Jospa tänään uni maistuisi paremmin. Mies tulee huomenna. Itsekin aivastelen ja toivon vain, että tauti ei alkaisi tämän enempää meidän perheessä jyllätä.

Nyt lisää kahvia iKaffen kanssa ja välipalaa. Ukkonen nukkuu ja olen tällä arvokkaalla ajalla mm. säätänyt temppuilevaa pyykinpesukonetta, maksanut visalaskuja ja viestitellyt ystävälle. Oi ensi viikko, tuo meille jotain erityisen kivaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti