lauantai 10. helmikuuta 2018

Ystäväkekkerit ja muita päivän puuhia

Olipa meillä mainio meno tänään, kun kolmen äiti-ihmisen, yhden isityypin ja kuuden lapsukaisen kanssa vietettiin ystäväkekkereitä meillä! Mahtava tekemisen meininki ja iloinen mieli! 

Syötiin lounaaksi porkkanasosekeittoa ja sämpylöitä, täytekakkua ja keksejä. Ihasteltiin lasten keskinäisiä leikkejä ja hellyydenosoituksia. Minun omien ystävien näkeminen oli myös ihan parasta. <3

Kemujen jälkeen sain päiväunet, kiitos miehelle. Pari päivää on taas väsyttänyt erityisesti. Viime yönä heräilin pari kertaa ja sellainen väsyttää heti. Jo aamulla olin ihan puhki, mutta rakkaiden ystävien kanssa semmoiset väsyt kyllä unohtuu.

Satulinnun koristelema kakku

Äsken käytiin vielä ulkoilemassa perheen kesken. Käveltiin rantaraittia ja todettiin, että siellä on hyviä latuja lapsellekin. Huomenna on Laskiaissunnuntai. Jotain ulkoilua aiotaan kehitellä. Luistelukin houkuttaisi. Satulintu jo suunnitteli, että menee joskus järven jäälle pelaamaan jääkiekkoa. Koko kävelyretki leikittiin roolileikkiä, jossa minä olin ritari, mies kiltti luuranko ja Satulintu itse halusi olla prinsessa. Ukkonen oli toukka ja rattikelkka hevonen. Prinsessajutut on olleet puheissa viimeiset pari päivää. Myös nuo luurangot, ritarit ja dinosaurukset ovat in. Isin kertomat iltasadut Brontosaurus Paavosta ja Triceratopsista ovat tämän hetken suosikkeja.

Yläkerrasta kuuluu Satulinnun haukottelua. Mies on laittamassa häntä nukkumaan. Minäkin olin auttamassa, niin kuin aina. Vein Ukkosen jo sänkyynsä, hän taisi nukahtaa. Meidän lapset menevät aikaisin nukkumaan, seiskan aikaan. Jo viiden maissa alkaa väsymys näkyä näillä unirytmeillä, toki päivän tekemisistä riippuen. Kyllähän Satulintu vielä tarttisi päikkäreitäkin, mutta uni ei tule ja me aikuiset toisaalta myös tarvitaan näitä vapaita iltoja.

Hurjan kiva lauantai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti