tiistai 17. huhtikuuta 2018

Keväisiä tekemisiä

Kirjoitellut olen keskeneräisiä postauksia, mutta mitään kovin valmista en ole saanut näköjään aikaiseksi. Niiden julkaiseminen kun on taas pitkittynyt. Eipä se mitään.

Täällä eletään ihan tavallista arkea. Olen nauttinut todella paljon aurinkoisista säistä ja onkin ulkoiltu paljon. Ukkonen on ihastunut aurinkolaseihinsa ja Kuoma-talvikenkiin. Käyttää niitä välillä sisälläkin. Satulinnun uusi polkupyörä haettiin eilen ja samalla ostettiin vappupallot lapsille. Lumet on sulaneet yllättävän nopeasti näiden lämpöisten päivien aikana ja kurahousut on otettu aktiiviseen käyttöön. 


Satulintu on tapojensa mukaisesti käynyt tyytyväisenä kerhossa kahdesti viikossa ja viikonloppuna käytiin koko porukalla anoppilassa syömässä ja lorvimassa sillä aikaa kun mummu viihdytti lapsia. Uudet saippuakuplapullot on hankittu ja katuliituja testattu. Ystäviä nähty ja toukokuisen isyysvapaan tekemisiä suunniteltu.

Kahden viikon päästä on vappu. Näihin aikoihin on minun mielestä yleensä parhaat kevätsäät. Tiet sulavat ja aurinko lämmittää. Muutenkin rakastan kevättä, kun tarkenee kevyemmissä vaatteissa ja koko kesä on vasta edessä. On valoisampaa ja luonto on eloisampi. Ihmiset ovat tyytyväisen oloisia. Itse olen ainakin saanut erittäin paljon voimaa ja iloa auringosta ja lämpenevistä ilmoista.

2 kommenttia:

  1. Hei törmäsin tekstiisi vuoden takaa siitepölyallergiaan liittyen. Oletko ikinä testannut eteerisiä öljyjä? Mulla on blogipostaus aiheeseen liittyen, jonka tänään yritän julkaista. Mutta lyhyesti sanottuna piparminttu, sitruuna ja laventeli eteeriset öljyt ovat auttaneet todella monilla (itseni mukaanlukien) siitepölyallergiaan. Niitä olisi hyvä alkaa käyttämään jo ennen allergiakautta. itsellä ollut tosi pahat oireet muutama vuosi takaperin, mutta kun löysin eteeriset öljyt ei ole tarvinnut oireista kärsiä. mietin vain jos sinua kiinnostaisi kokeilla ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos kommentista ja vinkistä! :) Voihan tuota pohtia ja kokeillakin joskus. Tosin minusta on tullut jokseenkin hajuherkkä lasten saamisen jälkeen ja olen vähentänyt siksi kaikkien tuoksujen käyttöä. Tulee helposti pää kipeäksi. Että varmaan sekin on ollut yksi syy etten ole aiemmin noita eteerisiä öljyjä uskaltanut kokeilla.

      Poista