sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Kiirusta

Tämä viikko oli erityisen aktiivinen omalta osaltani. Oli kerhoon viemisiä, vasukeskustelu, avointa päiväkotia, ystävätreffejä meillä ja muualla, oma kaupunki-iltapäivä, lasten flunssaa sekä huipennuksena yh-viikonloppu miehen ollessa peliturnauksessa. Eilen ja tänään aloin olla jo aika finaalissa, mutta onneksi puhelimen päässä oli pari ystävää, joille avautua ja joilta saada kannustavaa energiaa. 💚

Uusia ja vanhoja tekemisiä lapsen viikkokalenteriin

Kiva viikko oli! Supertärkeitä ystäväjuttuja tapahtui ja lastenkin kanssa ulkoiltiin paljon ja touhuttiin. Näiden yh-viikonloppujen jälkeen vaan tuntuu, että voisi olla vielä yksi ylimääräinen vapaapäivä ennen seuraavan viikon aikatauluja. Onneksi huomista maanantaita helpottanee se, että kerhossa vietetään isovanhempien päivää ja mummu on luvannut hakea Satulinnun kotoa aamulla. Kirjoitan ainoastaan että helpottanee, koska huominen on vielä epävarma tytön flunssan takia.

Loppuviikolle suunnittelin reissua Pohjanmaalle. Olen jo kauan haaveillut, että käytäisiin siellä lasten kanssa vähän aiempaa useammin. Siis minun vanhempien luona. Nyt kun tiet on sulaneet ja kelit lämmenneet, on kivempi ajella. Katsellaanpa nyt.

Itsensä kuunteleminen on tärkeää. Olen ollut jotenkin tosi onnellinen tästä omasta aktiivisuuspuuskasta ja huomannut, kuinka se parantaa myös omaa fiilistä. Siis se kun saa lähdettyä ja mentyä ja tehtyä. Vaan rajansa kaikella ja ehkäpä tuota rajaa on taas lähestytty hiukkasen. Nyt kaasua siis pienemmälle ja harjoittelemaan taas sitä rauhallisempaa eloa.

Katuliidut! <3


Kasvomaalit ja Satulinnun tekemä kukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti