torstai 28. kesäkuuta 2018

Kotipihan piknik

Kesä on ihan mahtava! Ei tarvitse kuin avata ovi ja siirtyä lempeään kesätuuleen. Pari lämmintä päivää on taas tässä ollut ja on hengailtu hiekkalaatikolla, kahviteltu takapihalla, grillattu hamppareita ja polkupyöräilty Viitaniemen rantaa. Satulintu oppi eilen ihan oikeasti polkupyöräilemään eikä meidän vanhempien tarvitse enää tuntea sydäntä kurkussa kun päästämme irti pyörästä.

Tänään saatiin meille rakkaat ystävät käymään ja pidettiin piknik-lounas takapihan terassilla. Haaveilen edelleen näkösuojapuiden istuttamisesta takapihalle sekä puusäleikön hankkimisesta terassin päätypuolelle, mutta kun unohtaa viereisen tietyömaan ja muut kulkijat, on tässä nyt jo oikein kiva istuskella. Kaivoin kaapista taas mummuni vanhan pöytäliinan ja se tuo mukavaa kesämökkitunnelmaa. Keiteltiin teet ja syötiin vaikka mitä herkkuja. Leikittiin hiekkalaatikolla ja puhallettiin saippuakuplia. Loistopäivään ei juuri muuta tarvita.

On tämä kyllä aika hienoa elämää, vaikka kaikki päivät ei olekaan näin kivoja. Ihanaa kun ei tarvitse mennä aamulla töihin ja saa jäädä tähän kotipihalle leikkimään ja ystäviä näkemään. Kylminä vuodenaikoina ei ole ihan sama fiilis, kun pimeys väsyttää ja ulkona paleltaa. Mutta nyt nautin. On ollut hyvä päivä. 

Nam nam!

Laventeli kotipihan ruukussa

Mökin kauniit kukat juhannukselta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti