tiistai 5. syyskuuta 2017

Olet täydellinen

Olet täydellinen. Niin, juuri sinä. Tuollaisena kauniina, keskeneräisenä ja inhimillisenä ihmisenä, joka tekee virheitä, muuttuu, kasvaa, oppii, tuntee ja pelkää. Me kaikki olemme lopulta aika samanlaisia, vaikka sitä ei heti näkisikään. Olet yhtälailla tavallinen kuin muutkin, mutta silti aina erityinen. Erityinen ihan vain siksi, että olet sinä. Ei ole ketään samanlaista. Se on minun mielestäni tosi hieno juttu!

On ihan sama millainen olet kasvoiltasi, keholtasi, mielenkiinnon kohteiltasi, luonteeltasi. Olet kaunis. Ihan sama oletko nuori tai vanha, iso tai pieni, tyttö tai poika, luonnollinen tai laitettu, rento tai asiallinen, sporttinen tai gootti: ole mitä vain. Pääasia että olet juuri sinä. Olet täysin samanarvoinen kuin kuka tahansa muukin: et huonompi, et parempi.

Muista olla oma itsesi. Tee asioita, joista juuri sinä tulet onnelliseksi. Katsele ystävien, läheisten, median ja muun ympäristön tekemisiä avoimella ja uteliaalla mielellä, mutta päätä itse, mihin lähdet mukaan. Saat olla ihan erilainen kuin muut, jos haluat. Saat luoda ihan omanlaisen polkusi. Jos ystäväsi puhuvat sinusta pahaa, he eivät ole ystäviäsi. Jätä sellaiset ihmiset kokonaan taakse. Älä ole heidän kanssaan, koska ansaitset parempaa.

Tiedän, että epäröit. Ei ole helppo olla rehellinen itselleen ja muille. Varsinkin jos pelkää että jää yksin. Mutta sinä et ole yksin. Minä olen täällä ja sinun puolellasi. 

Muista että saat myös muuttua. Saat olla tänään juuri sellainen kuin sinusta tuntuu nyt tällä hetkellä. Sinussa varmasti onkin monenlaisia puolia. Et ehkä näytä niitä kaikille, mutta ehkä voisit kokeilla sitäkin joskus. Kaikki ajatuksesi ja piirteesi ovat sallittuja niin kauan kuin et satuta muita. Ole rohkea.

Olet täydellinen. Juuri nyt, tuollaisena, keskeneräisenä, epävarmana. Olet kaunis ja opit uutta. Olet kaiken hyvän arvoinen.

Rakkaudella, Pauliina

2 kommenttia:

  1. Olipa kivasti kirjoitettu teksti, piti palata uudestaankin lukemaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Näitä sanoja ei kuule koskaan liikaa. Me ollaan kaiken hyvän arvoisia. <3

      Poista