tiistai 21. marraskuuta 2017

Mökkeilyä ja kotiaskareita

Tuntuu että ei ole ollut aikaa kirjoittaa tänne. Muutaman jutun jaan nyt kuitenkin tässä ennen muita iltajuttuja ja rauhoittumista.

Oltiin viikonloppuna pari yötä Pohjanmaalla vanhempieni mökillä. Teki hyvää! Siellä saa aivan eri tavalla nollattua arjen ja rutiinit ja puutumiset. Osa ajasta vietettiin minun vanhempien luona, koska siellä lapsilla oli enemmän tilaa leikkiä. Poikettiinpa myös Tuurissa Keskisellä: leikkipaikoissa ja leluosastolla lähinnä. Mökillä lämmitettiin takkaa, saunaa ja paistettiin makkaraa. Nukuttiin myöhään ihmeellisessä pimeydessä ja hiljaisuudessa. Lapsetkin nukkui hyvin. 

Mökkirannassa

Tänään pesin saunan tässä kotona. Odottamaan joulua. Tuli hyvä mieli. Intouduin siivoushommiin, kun kuopus päätti kakata meidän eteisen matolle. Istutin häntä potalla ja sen jälkeen päästin kulkemaan ihan pieneksi hetkeksi ilman vaippaa. Että niin. Enpä ollutkaan vielä pessyt meidän uudessa ahtaassa kylppärissä käytävämattoa, mutta ihan hyvinhän tuo näytti sujuvan. Tulipahan pestyä sekin, jes. 

Käytiin myös pikkumiehen kanssa kirjastossa Satulinnun ollessa kerhossa. Etsiskelin joulukirjoja, mutta nehän oli tietysti jo lainattu kaikki. Mies onneksi tajusi, että tehdään niihin varaukset, se kun on ilmaista! Niinpä varailin pitkän listan lastenkirjoja ja onnellisena fiilistelin kun kirjastolta alkoi heti tänään jo tulla viestejä saapuneista varauksista. Viikko aikaa hakea ne. Jipii!

Loppuviikolle meillä on ohjelmassa ainakin yhdet kaveritreffit, minun ilmajoogatunti sekä lapset töihin -päivä, jolloin mies on luvannut ottaa 3,5-vuotiaan toimistolleen. Tyttö odottaa sitä jo kovasti. Viikonloppuna alkaakin sitten taas hetken tauon jälkeen miehen työpäivystysviikko, tai oikeastaan viikot, kun päivystää kaksi viikkoa putkeen. Toisaalta taakka, toisaalta parempi tili ja yhteiset kotipäivät.


Poikanen nukkui kolmen tunnin päikkärit vesisateessa mökillä

Meidän pieni ihana sauna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti