lauantai 29. heinäkuuta 2017

Lomalla vihdoin!

Pakkohan kesäloman alkamista on hehkuttaa: on tätä niin pitkään odotettu! Siispä hurraa! Heinäkuu on huvennut ihan jonnekin miehen työpäivystysten sekaan ja niiden takia ei olla päästy vielä oikein minnekään kesätekemisiin. Ja kieltämättä vähän kismittää, kun nyt jo puhutaan koulujen alkamisesta ja pihapihlajassakin näin oransseja lehtiä. Jep jep. No mutta meidän kesä vasta alkaa ja oikein hyvillä mielin tehdään kaikkia kesäjuttuja nyt.


Ensi viikolla suunnataan mummulaan mökille muutamaksi yöksi ja sitä on odotettu paljon. Siellä olisi luvassa ainakin saunomista, grillailua, rentoilua ja kissan hoitamista. Toivottavasti tarettaisiin uimaan. Jotain muutakin pientä ohjelmaa on mietitty, mutta ei oteta paineita. Pääasia että saadaan vain olla.

Muutama muukin lomajuttu on sovittu elokuulle, mutta ne on enemmänkin sellaisia yhden päivän seikkailuja. Me molemmat tehdään omat reissumme ystävien luokse ja perheen kanssa puuhastellaan kotikaupungissa mm. huvipuiston, kotieläinpihan ja leikkipuistojen aktiviteetteja hyödyntäen. 

Elokuun loppupuolella alkaakin sitten taas Satulinnun kerho, jota on jatkossa kahdesti viikossa. Saatiin hänelle paikka isojen ryhmään, mistä olen tosi tyytyväinen. Viime kevät oli kiva pienten ryhmässä ja siitä oli mukava aloittaa. Kaverit siellä olivat kuitenkin niin pieniä, ettei heistä ollut vielä leikkiseuraksi. Odotan mielenkiinnolla, miten kerhoon jääminen alkaa sujua. :]

Saas nähdä mitä sitten syksymmällä keksitäänkään! Itselläkin on mielessä uusia harrastuksia itselleni ja haluaisin alkaa käydä lasten kanssa Gaggatygit-jumpassa. Katsotaan oman fiiliksen ja jaksamisen mukaan sitten. Tykkään kyllä syksystäkin sitten, mutta nautitaan nyt tästä kesästä ensin! 💚💛💗💜

Mies lähti lasten kanssa ruokakauppaan hakemaan huomiseksi vielä evästä. Jos vaikka eksyttäisiin jonnekin lähistölle retkeilemään. Minä olen ihan poikki, sohvan nurkassa rötkötän. Aamusella käytiin torikahveilla. Ostettiin myös makeita kirsikkatomaatteja sekä pari laatikollista isoa hyvää mansikkaa pakkaseen. Niitä oonkin sitten laitellut tänään. Anoppikin oli muutaman tunnin tässä minun ja lasten seurana, kun mies kävi harrastamassa. Anoppi leikitti ja ulkoilutti Satulintua ja sitten syötiin mansikkakakkua. Kesäfiilis!

Kivaa viikonloppua kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti