sunnuntai 13. elokuuta 2017

Räkänokat

Ensin ajateltiin, että Satulinnulla ja miehellä on tapansa mukaan allergiaoireita, mutta perinteinen flunssahan sieltä tuli meille kylään. Mies on ollut tänään selvästi kipeä, samoin Ukkonen. Satulintu oli pari päivää sitten erityisen väsynyt, olisiko hänellä sitten silloin ollut tauti jo piiloisesti päällä. Minulla on tänään flunssanenä, mutta muuten olo on melko jees. Harvoin osataan näinkin yhtäaikaiseen flunssailuun synkronoitua.

Miehen levätessä me muut on touhuttu: leikitty, askarreltu värityskuvia, tehty pitsaa, tiskattu, imuroitu, pesty vessaakin ja leivottu sämpylöitä. Mies on autellut jaksamisen mukaan. Kävi päivällä lyhyesti ulkona lasten kanssa ja olivat löytäneet pihametsästä pilttipurkillisen vadelmia. Voi miten Satulintu oli ylpeä niitä esitellessään. Söpöä. Sateinen päivä, ukkosta. Ei haittaa.

Sairastaminen harmittaa, mutta ei auta kuin ottaa iisisti ja elää tämä läpi. Minä sain aamulla jonkun ihmebuustin siitä, että mies lepäsi yläkerrassa. Halusin tietysti ilahduttaa häntä siivoamalla ja samalla tunnustella arkisia fiiliksiä yksinäni touhutessa. Kesäloma on nyt puolivälissä ja on ollut ihana olla yhdessä. <3 Viime päivinä on käyty mm. kotieläinpihalla, satamassa, Pandan tehtaanmyymälässä ja sukulaisten luona grillaamassa. On nautittu yhteisistä aamuista ja rennoista illoista.


Tässä alakerrassa kuuntelen, miten Satulintu kömpii sängystä ylös ja viettää iltavilliä hetkeään. Se on tullut viime aikoina tutuksi. Päästelee iloisia höyryjä juuri ennen nukahtamista. Ukkonen nukkuu omassa huoneessaan ja nukahti sinne taas itsekseen. Siirrettiin hänet sinne mökkireissun jälkeen. Vähän haikealta se tuntui, mutta on ollut kaikille ihan hyvä ratkaisu. Ja voihan nukkuvaa palleroa käydä siellä katselemassa jos mahdoton ikävä tulee. Minun rakkaat lapset, aarteet. <3

Nyt rauhallista iltaa viettämään ja mahdollisimman aikaisin nukkumaan. Mies niistää yläkerrassa, raukka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti