torstai 4. tammikuuta 2018

Perheaikaa Leon leikkimaassa

Yksi alkuvuoden tavoitteistani on saada järjestettyä meille aiempaa enemmän rentoa ja hauskaa perheaikaa. Joulukuun puolella käytiin ensimmäisen kerran uudessa Leon leikkimaassa ja tykästyttiin aktiiviseen yhteiseen puuhailuun siellä. Kyseessä siis suuri sisäleikkipuisto, josta kirjoitan nyt muutaman sanan.

Ollaan käyty leikkimaassa nyt muutaman kerran. Ostettiin tytölle vuosikortti, kun sen sai ennen joulua puoleen hintaan. Aikuiset ja vauvat pääsevät sisään ilmaiseksi, pikkutaaperot kuten Ukkonen maksavat vajaan kympin.

Isosisko ja pikkuveli <3

Kiva paikka! En ole käynyt Hoplopissa koskaan, mutta tämä on kuulemma isompi. Eikä ole kyllä ollutkaan vielä koskaan ahdasta, hyvin mahtuu liukumäkiin ym. eikä tarvitse jonotella mihinkään tai pelätä että joku muu lapsi vahingossa tönäisee ruuhkan takia. Aikuisetkin mahtuvat joka paikkaan ja tarkoitus onkin, että touhutaan yhdessä. Ainoastaan trampoliineilla on painorajoitus ja ihan pienimmille on oma rajattu peuhualueensa.

Leikkimaassa on paljon erilaisia liukumäkiä, hurjiakin ja rauhallisempia, suoria ja mutkaisia. On pieniä palloiluhuoneita, joissa voi pelata erilaisia pallopelejä, tulivuori jolle kiivetä, miellyttävä rengasliukumäki, pieniä pallomeriä, kolmipyöräajelua, juustomeri, trampoliineja, isoja rakentelupalikoita, jättipalloja, pikkupallojen ampumispaikka, merirosvolaiva sekä hauskoja sokkeloisia kiipeily/kävelyreittejä yläilmoissa. Ympäristönä ja teemana toimii viidakko. Touhujen lomassa voi ihmetellä suuria eläinhahmoja tai tervehtiä Leo-leijonaa, joka vierailee moikkaamassa lapsia aina välillä.

Pari-kolme tuntia vierähtää nopeasti ja sen jälkeen on lähdetty yleensä lähes itkuväsyneenä pois.

Jos jokin tuotti pettymyksen niin paikan ravintola. En ymmärrä, miksi lasten makuaistia aliarvioidaan. Siis miksi tällaisissa paikoissa ei ole laadukasta ruokaa, josta koko perhe voisi nauttia? Miksi täytyy olla aina huonoja einestyylisiä hamppareita ja limsaa, hilejuomia ja sipsejä? Lisäksi en tiedä mikä meni vikaan, mutta kerran kun syötiin tuolla, miehen tilauksessa kesti armottoman kauan ottaen huomioon ravintolan tyhjyyden ja annoksen yksinkertaisuuden. Puolisen tuntia. Siinä ajassa me muut oltiin jo menty pillimehujemme ja korvapuustiemme jälkeen takaisin leikkimään.

Hyvä kokemus kuitenkin kokonaisuutena. Eipä sinne ole erityistarkoitus mennä nauttimaan ruoasta. Mietityttää vain, että mikä siinä on, että kaikissa näissä lasten leikkipaikoissa on usein niin surkeat safkat?! Halpaa ja helppoa lämmittää pakkasesta, jep. Mutta kuten sanoin, hauskaa oli remuta lasten kanssa. Pian taas uudestaan!

Isin uittaminen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti