torstai 24. toukokuuta 2018

Reality check: Japani

Me niin innostuttiin matkasta Japaniin ensi syksynä. Suunniteltiin, missä käytäisiin siellä ja miten kuljettaisiin paikasta toiseen. Ajatus matkasta lohdutti Mallorcan peruuntumisen jälkeen ja muutenkin edellisestä reissusta on jo aikaa. 

Jossain vaiheessa herättiin kuitenkin todellisuuteen, että ei meillä ole varaa lähteä. Eläminen siellä maksaa kai yhtä paljon kuin Suomessakin ja samoin matkustaminen kaupungeista toiseen olisi tullut kalliiksi. On meillä toki säästöjä ja niillä olisi tietenkin voitu lähteä. Säästöjen polttaminen ei kuitenkaan tuntunut hyvältä ajatukselta. Nyt keväällä on ollut muutenkin niin paljon kuluja. Lapset ovat tarvinneet kaikenlaista uutta. 

Jossain vaiheessa sitten taas suunnitellaan jotain perhereissua. Omalle lomalle haaveilen pääseväni miehen kesäloman aikaan. En vaan osaa päättää, minne suuntaisin. Vähän Japani vielä toki kaihertaa, mutta jospa joku pienempi retki toisi samanlaisen hyvän fiiliksen.

Grand Canyonilla omatoimireissulla

2 kommenttia:

  1. Oi vitsit, Japani on ehdottomasti yksi hengenheimolaismaani, jossa olisi todella ihana päästä käymään joskus.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on ollut oikein kivoja kesäpäiviä tässä taas! :) Joo Japani olisi ollut tosi mielenkiintoinen ja me mieheni kanssa innostuttiin siitä jo kovasti. Mutta jospa sitten joskus myöhemmin. Maailma on kyllä niin täynnä kaikenlaisia ihania paikkoja. <3

      Poista