lauantai 5. toukokuuta 2018

Tivolissa ja isyyslomalla

Tänään tuntui ekan kerran, että olikohan nyt kesän ensimmäinen päivä. Nurmi on alkanut vihertää joissain paikoissa ja tänään oli aurinkoisen ihana iltapäivä. Iloisuuteni johtuu varmasti myös siitä, että miehen isyysvapaa alkoi vihdoin! Huojentunut olo ja uskomattoman mukavia juttuja tiedossa.

Käytiin tänään ex tempore tivolissa, joka rantautuu aina tuossa vapun aikaan Hippoksen kentälle. Vaikka lauantainen sää oli loistava, jonoja laitteisiin ei suuremmin ollut. Pisin jono oli herkkutiskille jätskejä ja hattaroita ostamaan. Meillä oli omat eväät ja uudet Skip Hop-vesipullot mukana.

Satulintu (3v. 11kk) kävi neljässä laitteessa pomppulinna mukaan lukien, Ukkosellekin (1v. 8kk)  olisi kelvannut vaikka kuinka monta autoajelua. Kolme kertaa hänkin sitten pääsi. Mukavan paljon oli tarjolla pienten lasten laitteita ja kyllä aikuisillekin olisi ollut kaikenlaisia hurjannäköisiä kyytejä. 

Värejä, vauhtia ja sininen taivas

Meidän tyttö olisi tahtonut isoon maailmanpyörään, kun on saanut jostain päähänsä, että se on mukavaa. Aluksi meinattiin mennäkin, mutta vaihdettiin suunnitelmia, kun alkoi vähän itseäkin hirvittää, että jos saan taas jonkun korkeanpaikankammokohtauksen siellä ylhäällä. Vuoristoradoissa minua ei korkeus haittaa, mutta näkötorneissa olen aikuisiällä tuntenut jalkojen muuttuvan löysiksi makaroneiksi. Viime kerta oli erään juoksulenkin jälkeen kun kiipesin itsekseni Harjun näkötorniin aivan Jyväskylän keskustan kupeessa. Se on kiva ilmainen paikka, josta näkee kaupungin ylle. Olen jo pitkään haikaillut sinne, mutta sitten kun menin, en pystynytkään olla siellä yhtään. Ihan kamala huimaus ja ahdistus. Äkkiä alas.

Mutta siis, tosi kiva päivä takana ja paljon hauskoja suunnitelmia edessä. Vaikka nyt ei sinne Mallorcalle päästykään, minne siis alunperin piti tässä kohtaa lähteä, niin nämä yhteiset lomaviikot on ihan luksusta! 💛💚💙

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti