lauantai 8. huhtikuuta 2017

Kaksi kotia

Tultiin vanhempieni luokse Pohjanmaalle. Täällä on kiva kyläillä.

On ulkoiltu auringossa, saunottu ihanassa mökissä ja syöty hyvin. Käyty rannassa ja kurkattu possuja naapurissa. Koristeltu pajunkissoja, ajettu potkupyörällä. Paistettu makkaraa takassa ja keskusteltu monenlaista.

Nämä viikonloppureissut virkistävät. Päivät tuntuvat silloin erityisiltä, kun ei tarvitse pyöritellä omia tiskejä ja saa pientä retkitunnelmaa. Näin viikonloput ovat erilaisia kuin arki.

Lapset tosin ovat varmaan vähän väsyneitä matkalla olemiseen. Vauva oli minussa kiinni viime yön ja äskenkin oli vaikea rauhoittua nukkumaan. Satulintu muuten vain oli tänään väsynyt ja edelleen flunssainen. Touhunnut silti koko päivän innoissaan mummun ja papan kanssa.

Ihana olla täällä nyt rauhassa ja hötkyilemättä. Luonnon keskellä maaseudulla. Aistia kevättä, kuunnella joutsenia ja yön hiljaisuutta, keskittyä leikkeihin lasten kanssa, nähdä isoveljeä. On viihdytty.

Huomenna kotiin. Siellä ehtii olla taas sitten. Mutta sekin on mukavaa. Ihanaa kun on kiva koti johon aina palata. Sekä täällä että siellä. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti