perjantai 28. huhtikuuta 2017

Rentoa ja iloista vappua!

Tänään paistoi aamupäivällä ihanasti aurinko. Satulintu (2 v 10 kk) jäi iloisena kerhoon ja minä imuroin alakerran Ukkosen (7 kk) nukkuessa vaunuissa. Kotiin lähtiessä tyttö oli niin onnessaan kun sai kerhosta ilmapallon ja pienet uudet saippuakuplat. Testattiin niitä heti kotipihassa kuopuksen möllötellessä kantorepussa. En ole käyttänyt kantoreppua hänen kanssaan, mutta tänään kokeiltiin taas.

Toivon itselleni rentoa, rauhallista, kuplivan iloista ja munkin tuoksuista vappua. Aion leipoa ihan vain itseäni varten punasipuli-fetapiirakkaa sekä tehdä pasta-halloumisalaattia, johon tulee mm. aurinkokuivattua tomaattia ja punaista pestoa. Paistan munkkeja ja juodaan kaupasta ostettua simaa. Puhalletaan koti täyteen erivärisiä ilmapalloja ja toivottavasti nauretaan paljon. Käydään kävelyllä kaupungilla, leikkipuistossa ja kahvilassa jos siltä tuntuu. Ollaan rentoja ja onnellisia, toivon.

Tänään aloitettiin viikonloppu käymällä treffeillä miehen kanssa: ensitreffit kuopuksen syntymän jälkeen. Saatiin mummu lastenvahdiksi ex tempore. Liian pitkä aika edellisistä ravintolatreffeistä, mutta niin nyt vaan pääsi käymään. Tästä on hyvä parantaa. Ruoka ei ollut uusitussa Jalossa mitenkään ihmeellistä. Olisi kaivannut lisää makua. Revolution jatkaa siis kärkipaikalla minun suosikkilistalla! Kiva oli silti käydä yhdessä, kahdestaan. Hetken aikaa oltiin taas pelkästään mies ja vaimo. Miten erikoiselta se tuntuikaan.

Toivon teillekin kaikille aurinkoista vappuviikonloppua! Ollaan rauhassa ja tehdään sitä mikä tuntuu hyvältä!

Huomasin muuten tänään, että pensaisiin oli tullut uusia silmuja ja siellä täällä pilkisti maasta uutta vihreää. Odotan sitä kun koivut alkavat näyttää hennosti vaaleanvihreiltä. 💚


4 kommenttia:

  1. Vappusuunnitelmat kuulostaa kivoilta! Me miesystävän kanssa mennään nuotion äärelle paistamaan makkaraa sään niin salliessa ja vietetään hänen syntymäpäiväänsä.

    VastaaPoista
  2. Hyvää vappua teiän koko perheelle! Täällä on jo munkit paistettu ja maistettukkin on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vappu oli kiva. Paistoin myös munkkeja mutta tällä kertaa ne ei kyllä onnistuneet. Imivät vain rasvaa ja harmistuneena heitin ne menemään. No herkkuja kyllä on muuten sitten riittänyt, että ei hätiä. :)

      Poista