maanantai 3. huhtikuuta 2017

Reissukuulumisia Ikaalisista

On oltu lauantaista asti Ikaalisten kylpylässä ja nautittu rauhallisesta ja yhteisestä vapaa-ajasta, kiireettömyydestä, uimisesta sekä valmiista ruoasta. Satulintu lähti nyt neljättä kertaa uimaan isänsä kanssa ja minä jäi nukuttamaan flunssaista vauvaa hotellihuoneeseen. Lauantaina uitiin porukalla ja hän sairastui sen jälkeen. Yöt on olleet hankalia, mutta ei olla annettu sen vaikuttaa reissufiilikseen. On ollut kivaa!

Parasta reissuissa on nykyään nähdä lapsen ilo. Oma onni syntyy siitä, kun näkee lapsen nauttivan täydellä sydämellään ja olevan onnellinen. Tyttö on tykännyt kovasti uida ja eilinen pallomerikin oli riemukas paikka. Täällä on iso ja kiva sisäleikkihuone, jossa on paljon tekemistä. Kesällä olisi varmaan mukava uida läheisessä rannassa ja touhuta muutenkin ulkona.

Parin päivän visiitin aikana on testattu kaikki kylpylän ravintolat. Lauantaina käytiin vähän hienommassa ravintolassa ja eilen syötiin noutopöydästä. Ruoat on olleet perushyviä ja tytölle on maistuneet erityisesti aamupalan croissantit ja nakit. Itselle jäi mieleen buffetin jälkiruokapöydästä suolapähkinä-kinuskikakku, nam!

Kaikki on sujunut hyvin Ukkosen sairastumista lukuunottamatta. Hyvä reissu! Tänään ajellaan kotiin. Miehellä on vielä huomenna vapaapäivä, joten kiirettä ei ole. Rennolla mielellä ja lasten ehdoilla.







3 kommenttia:

  1. Kuullostaapa ihanalta lomalta, nostaa omaakin matkakuumetta :) Lasten ilo on sitä parasta, aitoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ..mutta toki ikävä pienen flunssa, toivottavasti muut kestätte terveenä! :)

      Poista
    2. Oli kyllä ihana reissu, vaikka ihan kotisuomessa ja parin tunnin matkan päässä kotoa. Aina ei tarvitse lähteä edes kauas. Tämä kevät onkin ollut mulla ihan poikkeus, kun ei ole tehnyt mieli minnekään ulkomaillekaan. Oma lähiympäristökin on tuntunut lomalta auringon paistaessa kävelylenkillä itsekseen. Kyllä lapsilta saa niin paljon iloa ja riemua ja oivalluksia, että se virkistää itseäkin aina. Ja lapset on niin pienestä tyytyväisiä ja kokevat kaiken niin voimakkaasti. <3 Ihanaa kevättä sinne! Ensi viikonloppuna me yritetäänkin lähteä sitten Pohjanmaalle sukuloimaan. Sekin menee minilomasta, kun pääsee oman äidin ja isän sohvalle löhöilemään. :D

      Poista