perjantai 15. syyskuuta 2017

Heijastimet käyttöön!

Olisi ollut ihana käpertyä eilisen ilmajoogan jälkeen vain peittoon ja mennä aikaisin nukkumaan, mutta piti lähteä kauppaan ostamaan leivontatarvikkeita. 💩 Erinäisistä syistä johtuen se näytti viisaimmalta ajankohdalta kauppareissulle Ukkosen synttärileipomisia ajatellen.

Enpä olekaan liikkunut missään iltayhdeksän aikaan ja pimeys tuli ihan yllätyksenä. Muistin myös taas, miten kamalan vaikea on ratin takaa nähdä etenkin jalankulkijoita tummanharmaalla kadulla. En nähnyt heijastintakaan kellään. Jossakin pyörässä oli takavalo ja sen huomasin heti. Minua aina ihan hirvittää ajaa autoa pimeällä juuri tuon takia. Ja sanonpa suoraan sen, että se yksi ainoa heijastin ei edes auta kyllä juurikaan. Pitäisi olla enemmän.

Me on ostettu meidän koko perheelle huomioliivit pimeällä liikkumiseen. Keltaiset perinteiset jostain sekatavarakaupasta pikkurahalla. Eihän niitä kaupungilla käymiseen tule laitettua eikä ne kovin nätit ole, mutta ulkoiluun ja lenkkeilyyn ne ovat älyttömän hyvät. Ne lisäävät turvallisuutta huomattavasti. Ja pienellä potkupyöräilijällä ne ovat ehdottomat sitten kun hämärä alkaa ulottua iltapäiviin ja alkuiltoihin. Ja polkupyörässä se etuvalo on kyllä tärkeä. Takavalo pitäisi myös ostaa omaan pyörään. Kaupungissa kun polkee autojenkin seassa niin valot on tosi tärkeät.

Löytyykös teiltä jo heijastimet kiinnitettyinä takkeihin? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti