keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Kotona

Mökkeiltiin viisi päivää ja tänään tultiin kotiin. Lapset nukkumaan omiin sänkyihin, pyykit pyörimään, uudet lakanat sänkyyn ja kauppalista huomiselle. Ihana tulla omaan kotiin reissusta, kaikki näyttää niin kivalta tauon jälkeen. 💛

Konmaritus-fiilis kuikuilee jossain takaraivossa. Tekisi mieli käydä kaikkien kaappien kimppuun ja heittää ihan kaikki vanha roina pois. Töihinpaluun prosessointia, huomaan. Eilen ostin uudet työkengät ja työmaailma konkretisoitui todella. Illalla katsoin vahingossa jakson The Handmale's Tale -sarjasta ja se oli liikaa. Tuli kamala ikävä lapsia ja ahdistus, että menetän heidät palatessani töihin. Kaikki surulliset ja ahdistavat tunteet vyöryi yli.

Aamulla olo oli parempi. Illalla kun päästiin kotiin ja purettiin laukkuja, vastaan tulivat nätit työkengät ja uusi Opettajan lukuvuosikalenteri, jonka myös ostin kauppareissulla. Mielessä pyörähti kiva kutkutus.

Ystävä kysyi, että onko mulla sellainen olo, että pitäisi ehtiä tekemään kaikkea nyt ennen töihinpaluuta. No on. Yritän ajatella, että elämä jatkuu sen jälkeenkin, mutta ennen sitä haluaisin kyllä vielä tehdä joitain tiettyjä juttuja. Haluaisin konmarittaa lastenvaatteet ja lelut, myös oman vaatekaapin. Samalla ajattelin nimetä lastenvaatteet päiväkotia varten.

On suunniteltu jo pitkään joitain menemisiä ja tekemisiä, jotka on kuitenkin sitten jääny toteuttamatta. Kylpyläreissu lasten kanssa olisi ihana ehtiä tekemään. Perheen kanssa olisi kiva kyläillä ystävillä sekä käydä jossain sievässä kesäkahvilassa juomassa hyvät kahvit. Naissaaressa on pitänyt käydä lounaalla jo jonkin aikaa ja leffateatterikin on huudellut. Tavallisia kivoja juttuja.

Huvit ja menot on tärkeitä. Myös kotona oleminen ja rauhoittuminen lataavat. Reissun jälkeen on ihan parasta päästä omaan suihkuun, omaan sänkyyn ja omalle jääkaapille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti