keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Tyttöjen kesken konsertissa

Paljon olisi tekstejä tänne tekeillä, mutta nyt on ollut väsyneitä hetkiä. Päivisin en ole ehtinyt kirjoittaa ja iltaisin väsymys ei ole antanut ajatella. Vauva-Ukkonen on itkeskellyt hampaita/flunssaa/vatsavaivoja ja kaivannut lohtutissiä öisin aiempaa enemmän. Satulintu-tyttönen on sairastanut flunssaa ja valvonut yöllä.

Lyhyesti haluan kuitenkin hehkuttaa tämän päivän ohjelmanumeroa, sillä se teki minut niin onnelliseksi! <3 Käytiin nimittäin tytön kanssa Jyväskylän kaupunginteatterissa katsomassa lastenkonserttia nimeltään Tehdään sinun kaupat. Lapsi oli innostunut kaikesta. Minäkin.


Mentiin ensin linja-autolla keskustaan, mikä on jo lempparijuttu tytölle. Hänelle oli myös tärkeää päästä takapenkille istumaan. Konsertissa meillä oli hyvät paikat läheltä lavaa. Satulintu hytkyi minun sylissä, tuijotti esitystä herkeämättä, heilutti villisti käsiään kaikkialle, keinui ja pomppi ja taputti kovasti. Olin niin onnellinen hänen puolestaan.

Minäkin ihastelin Satu Sopasta, Tuomo Rannankaria sekä komeaa sinfoniaorkesteria, joka säesti koko showta. Voi että, kiitos!

Parasta oli kuitenkin nähdä lapsen riemu ja onni. En ole nähnyt tyttöä tuollaisena ennen.

Konsertin jälkeen mentiin läheiseen kahvilaan. Kotiin käveltiin pillimehun ja voisilmäpullan voimalla yllättävänkin nopeasti. Hassua kun on niin lyhyt matka, että pystyi flunssaisenkin lapsen kanssa kävellä kotiin.

Meidän retki oli niin paras. Illalla sain erityisen paljon helliä "aiii äiti"-silityksiä sekä siristelysilmin annettuja tyytyväisyyshymyjä. Aistin, että tämä oli todella tärkeää, meille molemmille. Viime vuoden hulinoiden jälkeen (kirjoitan niistä joskus vielä) pieni tyttöni sai vihdoin kahdenkeskistä ja rauhallista aikaa äidin kanssa. Sai kerrankin omia minut. Jospa jatkossa useammin tällaisia hetkiä.

Nyt hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti